Motion in mind AB

Webbdesign

Motion in Mind Ab

Webbdesign

Tjänsteföretagare i Hälsingland

En enkel webbsida?

Facebook och instagram i all ära, att ha en helt egen kommunikationskanal är viktigt för alla företag och föreningar. Webbsidor kan kännas krångliga och dyra. Inte hos oss! Vi skapar webbsidor med lokal förankring i vårt vackra Hälsingland och hjälper dig fram till en tydlig och estetisk närvaro på webben.

Om oss

Kontakt

Passa på!

Ta snabbspåret till din nya webbsida!

 

Brinner du för ditt företagande men blir trött av tanken på att lära dig och göra en helt egen ny webbsida? Vill du köra snabbspåret och under en kort period få hjälp med allt på vägen?

Just nu så har vi ett uppstartserbjudande för dig som behöver en webbsida med erbjudanden, länk till sociala medier, hitta hit med karta etc men inte är i behov av webshop, bokningsmoduler mm. En enkel och genomtänkt webbsida helt enkelt!

Är detta något för mig?

Vad ingår?

Vi erbjuder ett paket med mobilanpassad webbsida till dig eller ditt företag med innehåll som om oss, kontakt, erbjudanden/tjänster, länk till sociala medier, hitta hit med karta, ev blogg samt recensioner och portfolio.

För vem passar detta?

Detta paket kan tex passa olika tjänsteföretag, restauranger, fotografer, hantverkare, konstnärer, föreningar, konsulter, coacher mfl som inte behöver så många undersidor, bokningsprogram eller webbutik etc

Hur lång tid tar det?

Då vi jobbar med få kunder i taget så kan vi genom att ha kontinuerlig kommunikation från båda håll jobba intensivt och få ut webbsidan snabbt. När vi har fått in den information som vi behöver från er så räknar vi med ett förslag inom ett par veckor och lansering snart därefter. Ju mer tillgänglig du är under denna tid desto fortare går det.

Är det krångligt att sköta om?

Vi har ett användarvänligt program så att du i framtiden själv lätt kan byta ut bilder, text, lägga till erbjudanden etc. Vid övergång så kommer du att få en genomgång av programmet och hur du kan använda det på ett smidigt sätt. 

Vad kommer det att kosta?

Just nu har vi ett uppstartserbjudande med fast paketpris på 14990:- för designen av webbsidan . Tillkommer gör en kostnad för hosting och ev nytt domännamn. För specialanpassade hemsidor kontakta oss för en offert.

Om jag inte blir nöjd?

Vi har en nöjd-kund-garanti och fortsätter att arbeta med dig tills du når ditt mål! När hemsidan lanserats så har du också en månad på dig att komma med inputs om det är några mindre justeringar som behöver göras.

Hur börjar jag?

Vi bokar in en gratis första träff. Jag kommer ut till dig/ ditt företag. Vi har ett samtal om verksamheten och vilka du vill nå, vi pratar om framtoning och uttryck, vad du vill förmedla och utifrån det så ger jag förslag vad som passar till just din webbsida.

Är det mycket att sätta sig in i?

Du får hjälp hela vägen från start till färdig hemsida. Vi tar fram förslag och design utefter dina behov. Du får hjälp med allt ifrån vilken information du behöver ha med till tips på hur du i fortsättningen kan använda din sida för att sälja mer!

Om jag vill ha fler funktioner?

Om du vill ha fler eller andra funktioner på webbsidan. Hör gärna av dig så kanske vi kan hjälpa till.

Hej, vad kul att du hittat hit!

Jag heter Anna-Karin, jag arbetar med personlig webbdesign för mindre företag. Mitt mål är att skapa estetiskt vackra webbsidor som ligger nära företagens profil och vision samt en sida som hjälper dem i deras mål och att nå befintliga kunder samt att fånga in nya.

Lämna designen till oss!

Varför en webbsida?

  • En egen kanal att nå dina kunder, ej beroende av sociala medier.
  • Plats att beskriva ditt företag och arbete från grunden.
  • Lägga ut erbjudanden som du kan länka till från sociala medier.
  • En proffessionell portfolio.
  • Skapa en egen och personlig kundkontakt genom tex nyhetsbrev.
  • Du kan ha en blogg för att utbilda andra inom ditt område.
  • Ett lättåtkomligt ställe för information för tex turister då det ibland kan vara svårt att navigera för att hitta rätt på sociala medier.

Freebie

Gratis färgteman

 

Geiranger, driftwood, wool, dahlia, winterlake, surfing och sweet pea.
Här hittar du förslag på färgteman med inspiration från natur, vackra material och platser.
Nyfiken?

Är du redo att köra igång?

Boka ett gratis första samtal!

Telefon

+46 (0)70 55 694 87

Adress

Motion in Mind AB

Kungsgården 104

82492 Hudiksvall

Org nr

559335-4722

Momsid

SE559335472201