Motion in Mind AB

Arbeta med oss

Snabbspåret

Brinner du för ditt företagande men blir trött av tanken på att lära dig och göra en helt egen ny webbsida? Vill du köra snabbspåret och under en kort period få hjälp med allt på vägen?

Just nu så har vi ett uppstartserbjudande för dig som behöver en webbsida men inte är i behov av webbshop, bokningsmoduler mm. En enkel och genomtänkt webbsida helt enkelt!

Har du ett tjänsteföretag, är konsult, coach, driver en resturang, är fotograf mm. Nu har du chansen att få hjälp hela vägen från start till mål. Tillsammans jobbar vi intensivt under en kort period för att få fram en närvaro på webben som passar just dig och dina kunder.

Vi erbjuder ett paket med mobilanpassad webbsida till dig eller ditt företag med innehåll som om oss, kontakt, erbjudanden/tjänster, länk till sociala medier, hitta hit med karta, ev blogg samt recensioner och ev portfolio. Allt designat så att det passar just dina mål.

För att ta dig så snabbt så möjligt till ett bra resultat så jobbar vi enligt en 4-stegsmodell.
1. What – Vad gör ditt företag, vilka kunder vill du hjälpa och hur löser du dina kunders problem
2. Want – Vad vill du uppnå med hemsidan, vilka handlingar ska besökarna utföra.
3. Feelling –  Vilket intryck vill du ge? design, färg och form
4. Things –  Texter, bilder och annat praktiskt innehåll till webbsidan.

Passa på, snart är du framme!

Just nu 14990:-

 

Är detta något för mig?

Vad ingår?

Vi erbjuder ett paket med mobilanpassad webbsida till dig eller ditt företag med innehåll som om oss, kontakt, erbjudanden/tjänster, länk till sociala medier, hitta hit med karta, ev blogg samt recensioner och portfolio.

För vem passar detta?

Detta paket kan tex passa olika tjänsteföretag, restauranger, fotografer, hantverkare, konstnärer, föreningar, konsulter, coacher mfl som inte behöver så många undersidor, bokningsprogram eller webbutik etc

Hur lång tid tar det?

Då vi jobbar med få kunder i taget så kan vi genom att ha kontinuerlig kommunikation från båda håll jobba intensivt och få ut webbsidan snabbt. När vi har fått in den information som vi behöver från er så räknar vi med ett förslag inom ett par veckor och lansering snart därefter. Ju mer tillgänglig du är under denna tid desto fortare får det. 

Är det krångligt att sköta om?

Vi har ett användarvänligt program så att du i framtiden själv lätt kan byta ut bilder, text, lägga till erbjudanden etc. Vid övergång så kommer du att få en genomgång av programmet och hur du kan använda det på ett smidigt sätt.

Vad kommer det att kosta?

Just nu har vi ett uppstartserbjudande med fast paketpris på 14990- för designen av webbsidan . Tillkommer gör en kostnad för hosting och ev nytt domännamn. För specialanpassade hemsidor kontakta oss för en offert.

Om jag inte blir nöjd?

Vi har en nöjd-kund-garanti och fortsätter att arbeta med dig tills du når ditt mål! När hemsidan lanserats så har du också en månad på dig att komma med inputs om det är några mindre justeringar som behöver göras.

Hur börjar jag?

Vi bokar in en gratis första träff. Jag kommer ut till dig/ ditt företag. Vi har ett samtal om verksamheten och vilka mål du vill nå, vi pratar om framtoning och uttryck, vad du vill förmedla och utifrån det så ger jag förslag vad som passar till just din webbsida.

Är det mycket att sätta sig in i?

Du får hjälp hela vägen från start till färdig hemsida. Vi tar fram förslag och design utefter dina behov. Du får hjälp med allt ifrån vilken information du behöver ha med till tips på hur du i fortsättningen kan använda din sida för att sälja mer!

Om jag vill ha fler funktioner?

Om du vill ha fler eller andra funktioner på webbsidan. Hör gärna av dig så kanske vi kan hjälpa till.

Är du redo att köra igång?

Boka ett gratis första samtal!

Telefon

+46 (0)70 55 694 87

Address

Motion in Mind AB

Kungsgården 104

82492 Hudiksvall

Org nr

559335-4722

Momsid

SE559335472201