GRATIS

Färgteman

Driftwood

Att vandra längs en strand på en höstdag. Drivved, tång och sand skapar en behaglig färgskala. Färgerna är naturliga men samtidigt klassiska. Passar såväl ett mysigt café som ett klädföretag.

Wool

En klassisk tweedkavaj eller ullkappan som överlever i många år tillsammans med den grå stickade tröjan och skorna i skinn. Här har du färgkombinationen som är sval och stilig men samtidigt har en varm ton i sig. Kanske är du en arkitekt, designer eller en hantverkare som vill att dina verk ska lyftas fram mot en stilig omgivning.

Dahlia

En mörk själk och bladverk mot en varmt röd lejongap. Tillsammans med den cremevita Dahlian Café au Lait är känslan varm och ombonad.

Geiranger

Branta bergsklippor, det blå vattnet, löv i höstfärger och de små fiskebåtarna åkandes längst ner i dalen i den vackra fjorden. I klara och ändå naturliga färger. Kanke har du ett friluftsföretag, säljer nyfångad fisk eller vill du bara ha en sportig naturlig framtoning. Kanske är detta kombinationen för dig.

Nordic

Björkens bark, naturfärgat linne, sjöar och blå berg. Vackra, friska färger med en varm linnebeige som binder ihop de svalare färgerna. Kanske är du möbelsnickare, driver ett lugnande spa, en restaurang eller något annat som du tycker dessa färger speglar.

Winter lake

Skridskoåkning på en frusen sjö en vacker vinterdag då träden är gnistrande vita av frost. Med varm choklad i termosen och yllevantarna på. Varmt och avslappnat, men också friskt och inbjudande. Är du alpininstruktör, driver ett café, liten retrobutik eller ordnar kurser i mountainbike. Kanske kan denna kombination vara något för dig.

Surfing

En glad känsla. En folkvagnsbuss packad med surfingbrädorna redo för äventyr. Solen skiner och sanden är varm under fötterna. En lekfull färgpalett som inbjuder till kreativitet och frihetskänsla.

Sweet pea

Luktärtor som hela sommaren slingrar sig fram. Med en ljuvlig doft och vacker rosa färg. En lite svalare mörk grön ton väger upp den varmt romantiskt rosa. En sommarkänsla som räcker hela året. Kanske är du massör, har ett B&B, eller är florist. Här finns en naturlig och varm färgpalett.

Gratis färgtema?


Önskar du att du kunde använda någon av dessa färgtema till just ditt projekt eller företag?

Skicka ett mail med vilket du valt så skickar jag färgkoderna tillbaka.

Är du redo att köra igång?

Boka ett gratis första samtal!

Telefon

+46 (0)70 55 694 87

Adress

Motion in Mind AB

Kungsgården 104

82492 Hudiksvall

Org nr

559335-4722

Momsid

SE559335472201