Motion in Mind Ab

Om oss

Hej!

Jag heter Anna-Karin Timan, är delägare i Motion in Mind AB och arbetar med personlig webbdesign för mindre företag. Vårt mål är att skapa estetiskt vackra hemsidor som ligger nära företagens/ din profil och vision samt en sida som hjälper dem i deras mål och att nå befintliga kunder samt att fånga in nya.

Har du svårt att släppa skapandet av hemsida till någon annan? Är du orolig att du betalar och det inte stämmer med din vision av företaget och dess profil? Eller har du testat och tycker att det är svårt att själv hitta färger och en komposition av hemsida som passar ditt företag? 

Jag jobbar med en nära kontakt med kunden, regelbunden uppföljning och finns tillgänglig för dig under hela processen. Jag arbetar med verktyg som göra att du enkelt själv kan byta ut och förändra hemsidans information, bilder och text utefter dina behov. Jag hjälper dig att fånga in företagets vision och känsla i färg och form och ger konkreta förslag på hur det kan se ut. 

Min historia

Min största styrka ligger i komposition. Har tidigare arbetat med odling och arrangering av snittblommor i mitt egna företag Linlandets blomsterfarm, jag har jobbat i inrednings och byggnadsvårdsbutik, med garn och mönster för stickning mm. Detta har gett mig en förståelse och ett eget uttryck inom färg och form. Detta i kombination med mina kunskaper inom webbdesign gör att jag har insyn från flera håll. Jag är mån om andra människor och mitt största mål är att du ska bli nöjd och känna att du blivit lyssnad på och att webbsidan löser de behov som finns för just ditt företag.

Jag jobbar med detta för att få vara kreativ samtidigt som jag får träffa och hjälpa andra företagare. Vet själv också som tidigare egen företagare vilka utmaningar som finns och hur tanken på en ny hemsida kan kännas övermäktig med de beslut som hör till. Att få hjälpa till på vägen tycker jag känns meningsfullt. Dessutom är detta bästa jobbet när en vill vara mobil och åka på äventyr, vandra och cykla mtb emmellanåt 😉

Är du redo att köra igång?

Boka ett gratis första samtal!

Telefon

+46 (0)70 55 694 87

Adress

Motion in Mind AB

Kungsgården 104

82492 Hudiksvall

Org nr

559335-4722

Momsid

SE559335472201